Home » Alghero » Concorso di fotografia digitale l’Alguer a la Viquipèdia

Concorso di fotografia digitale l’Alguer a la Viquipèdia

22 Febbraio 2011

En ocasió de la celebració dels 10 anys de Viquipèdia en català, Amical Viquipèdia-Wikimedia CAT, lo Municipi de l’Alguer i l’Espai Llull (Representació de la Generalitat a l’Alguer) han convocat lo 1r. Concurs de fotografia digital. Aquest concurs és endiriçat d’una manera especial als ciutadans de l’Alguer i als visitadors del “país català de Sardenya”.
L’objectiu d’aquest concurs és dotar d’un fons fotogràfic de la ciutat de l’Alguer que sigui de lliure accés i utilització, a dins del projecte Wikipèdia, l’enciclopèdia col·laborativa i virtual. Lo concurs vol festejar els 10 anys de la Viquipèdia en català i al mateix temps mostrar l’adhesió de la comunitat catalana de Sardenya al projecte Viquipedista internacional, en aquest sentit considerem lo nostro premi inserit a dins de l’espírit de la campanya de Wikimedia “Wiki Loves Monuments”.
S’estabileixen quatre seccions de participació (“L’Alguer Vella”, “Un dia en la vida de l’Alguer”, “La Marina i la Campanya” i “Wiki Loves Monuments”). A més, hi siguerà un premi especial “Francesco Macina-Lo Viatge De Retrobament”, que siguerà assignat a la millor foto realitzada durant la celebració dels “50 anys del Retrobament de l’Alguer”.
Los elements generals de valutació que se tengueran en compte sigueran l’originalitat, la qualitat tècnica, l’interès artístic, així com l’interès descriptiu o educatiu de les fotografies. La juria és formada de persones significatives relacionades amb el món de la fotografia, de la comunicació i de la cultura, presidida pel Síndic de l’Alguer.
Per participar en els Premis los candidats tengueran de presentar los propis treballs entre el dia 13 de març del 2011.
Més informació i Regulament dels premis:
http://www.viquimedia.cat/viqui/L’Alguer_a_la_Viquip%C3%A8dia/ca#4._Premis

In occasione della celebrazione dei 10 anni di Viquipèdia en català, Amical Viquipèdia-Wikimedia CAT, il Comune di Alghero e l’Espai Llull (Representació de la Generalitat a l’Alguer) hanno indetto il 1° Concorso di fotografia digitale. Questo concorso si rivolge in special modo ai cittadini di Alghero e ai visitatori del “país català de Sardenya”.
L’obiettivo di questo concorso è creare un fondo fotografico della città di Alghero, all’interno del progetto Wikipedia, l’enciclopedia libera e collaborativa, che sia di libero accesso e libera utilizzazione. Il concorso vuole celebrare i 10 anni di Wikipedia in catalano e allo stesso tempo mostrare l’adesione della comunità catalana di Sardegna al progetto Wikipedista internazionale, in questo senso consideriamo il nostro premio inserito dentro lo spirito della campagna Wikipedista “Wiki Loves Monuments”.
Si stabiliscono quattro sezioni di partecipazione (“l’Alguer Vella”, “Un dia en la vida de l’Alguer-Un giorno nella vita di Alghero”, “La marina i la Campanya-Il mare e la campagna” e “Wiki Loves Monuments”. Ci sarà, anche, un premio speciale “Francesco Macina-Lo Viatge De Retrobament”, che sarà assegnato alla miglior foto realizzata durante la celebrazione dei “50 anys del Retrobament de l’Alguer”.
Gli elementi generali di valutazione di cui si terrà conto saranno l’originalità, la qualità tecnica, l’interesse artistico, così come l’interesse descrittivo o educativo delle fotografie. La giuria del concorso è formata da personalità di rilievo appartenenti al mondo della fotografia, della comunicazione e della cultura, e sarà presieduta dal sindaco di Alghero.
Per partecipare al concorso i candidati dovranno presentare i propri lavori entro il 13 marzo 2011.
Informazione e Regolamento:
http://www.viquimedia.cat/v/index.php?title=L’Alguer_a_la_Viquip%C3%A8dia&uselang=it